De Pas is aannemer in renovatie en interieurafwerking

 

Grote en kleine projecten, in renovatie en nieuwbouw

 

Pascal Demuynck en Jo Baele zijn al meer dan 20 jaar actief in de bouwsector. De Pas biedt zijn kennis en diensten aan, aan bedrijven en particulieren in België. Door samen te werken met vakmensen met een passie voor hun specialisatie en een goede coördinatie zijn wij er dan ook van overtuigd dat het resultaat een gebalanceerd geheel geeft dat de delen overstijgt.

Wij voeren kleine en grote werken uit in woningen, appartementen, winkels, kantoren en industriële gebouwen, en dat zowel voor nieuwbouw- als renovatieprojecten. Het is dan ook niet meer dan logisch dat De Pas lanzaam maar zeker evolueerde naar totaalaanneming op de verbouwingsmarkt. 


Activiteiten

 

Contact opnemen

Op onze website vindt u meer informatie over welke werken wij precies uitvoeren. Werp zeker ook een blik op onze realisaties en laat u overtuigen van onze expertise. Bekijk vast en zeker ook hoe wij een plan voorbereiden, met onze 3D-ontwerpen. Indien u vragen heeft, meer informatie wenst of een gratis offerte wilt aanvragen, kunt u ons steeds contacteren via onze contactpagina. Wij helpen u graag verder.

Schrijf u in op onze nieuwsbrief

Back to Top